Ook wij genieten om samen lekker te feesten. Een Spaans of zuiders feest is helemaal ons ding, uiteraard met een naam als Casa Calida.

About us

We search products that match your home

Al van jongs af aan wou ik juf worden. (Daarvoor eigenlijk verpleegster, maar dat was van korte duur daar ik het zelf niet echt voor prikjes heb) Het hele juf-verhaal werd werkelijkheid. Met heel mijn hart sta ik dagelijks voor de klas in het buitengewoon onderwijs. Ik had stiekem nog een droom.. Een eigen webshop. CHECK! Bij Casa Calida kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. 

Astrid

Mijn hoofdberoep omvat het digitaliseren van bedrijven waarbij klantenbezoeken aan bod komen. Ook bij Casa Calida kan ik mijn digitaal ei kwijt door mij volledig te storten op onze webshop. Ik kijk ernaar uit jullie beter te leren kennen!

Niels

One team

We houden van reizen, food en foto’s. We vinden het fantastisch om verschillende culturen op te snuiven en willen liefst al het mogelijke vastleggen op beeld.
We geven veel om warmte en gezelligheid. Natuurlijke materialen bieden ons rust, die kan je terugvinden in ons interieur. Wij willen die rust, warmte, gezelligheid, … met u delen ! 

Contact Us

Do you have any question?

Free shipping

Orders over €100 will be shipped for free in BE and NL

Customer service

Contact or call us, we are always ready to help

Secure payment

All payments have high security