fbpx

Casa Calida

NL EN FR

1.    Verzenden  

Alle producten worden gratis verzonden boven een bedrag van €75, enkel binnen België en Nederland.

 2.   Levering 

Zodra je pakje bij ons vertrekt wordt het dezelfde werkweek verwerkt. 

De transportfirma informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket, dit is afhankelijk van welke transportfirma. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket

 • afhalen in een Bpost kantoor in de buurt,
 • laten leveren op een andere dag,
 • laten leveren op een ander adres of
 • laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen, afhankelijk van welke transportfirma. Check zeker ook je ongewenste mails.

Opgelet dit is afhankelijk per transportfirma. U kan dus ook geen melding krijgen, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Bpost kantoor in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. 

 3.    Betalen

          U kan eenvoudig, snel en veilig betalen via: 

 • Met creditcard via Paypal (VISA/Mastercard) 
 • Bancontact
 • Sofort banking
 • iDEAL (enkel voor Nederland)
 • Belfius
 • KBC
 •      

Voor geen enkele betaalmethode worden kosten aangerekend. Informatie over omruilingen kan u vinden bij onze algemene voorwaarden.

Lukt het betalen niet, contacteer ons dan even op info@casacalida-interior.be en dan helpen wij je verder. 

4.    Retourneren

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren via een BPost Pickup parcelshop in je buurt (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. 
Retourneren bevat telkens een kostprijs. Bij ontvangst van je retour kan je een ander item kiezen of hetzelfde item.

Hoe ga je te werk:

 1. Meld je retour aan via info@casacalida-interior.be met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour.
 2. Je ontvangt vervolgens een link om je retourlabel aan te maken
 3. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #106871)
 4. Bij ontvangst sturen we jou een nieuw item

Print het label, plak het op de doos en breng je pakket binnen in een BPost Pickup parcelshop naar keuze.

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt […] zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.

5.    Levertermijn

Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 2 dagen te verzenden. Onze producten hebben een levertermijn tussen de 2 à 5 werkdagen. Door corona kunnen de levertermijnen niet altijd gehaald worden, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Het verzenden van onze producten proberen wij zo ecologisch mogelijk te organiseren. Stuur ons zeker een mailtje (info@casacalida-interior.be) indien je voor jouw bestelling de levertermijn wil weten. 

CLOSE

Add to cart