fbpx

Casa Calida

About us

 

ONE TEAM
We houden van reizen, food en foto’s. We vinden het fantastisch om verschillende culturen op te snuiven en willen liefst al het mogelijke vastleggen op beeld.
We geven veel om warmte en gezelligheid. Natuurlijke materialen bieden ons rust, die kan je terugvinden in ons interieur. Wij willen die rust, warmte, gezelligheid, … met u delen ! 

NIELS
Mijn hoofdberoep omvat het digitaliseren van bedrijven waarbij klantenbezoeken aan bod komen. Ook bij Casa Calida kan ik mijn digitaal ei kwijt door mij volledig te storten op onze webshop. Ik kijk ernaar uit jullie beter te leren kennen!

ASTRID
Al van jongs af aan wou ik juf worden. (Daarvoor eigenlijk verpleegster, maar dat was van korte duur daar ik het zelf niet echt voor prikjes heb) 
Het hele juf-verhaal werd werkelijkheid. Met heel mijn hart sta ik dagelijks voor de klas in het buitengewoon onderwijs. Ik had stiekem nog een droom.. Een eigen webshop. CHECK!
Bij Casa Calida kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. 

Why us?

24/7 bereikbaar

Heeft u vragen bij het inrichten van jouw woning? Ontbreekt er nog iets op de website waar je naar op zoek bent? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €75

CLOSE

Add to cart